Thuis, Bijlmerparktheater, Amsterdam

Oude mensen gaan niet meer zo snel bij elkaar op bezoek. Want de een of de ander moet boodschappen doen en het gezellig maken en juist dat lukt niet meer. Gouden Dans brengt mensen samen en laat ze samen lachen en iets beleven.
Tirtsa

Thuis,
Bijlmerpark­theater, Amsterdam

Première 18 februari 2018

met danssalon, choreografie: Suzanne van der Mark en Tineke Veenhof

In samenwerking met Humanitas Amsterdam
Klik op de folder hieronder voor een grootte weergave
Image
Image
Image
Image
Image

Bekijk de video van Thuis in het Bijlmerparktheater, Amsterdam

We werden actief jong en speels door deze dansen. Met mijn slechte rug kwam ik ‘s ochtends vol pijn en somber gestemd naar de lessen. De bewegingen, de muziek, de sfeer, de mensen in de groepen en de begeleiders waren zo vol licht en liefde dat ik de pijn vergat en zodoende mijn hele dag verder goed was.
Yellie
Image
Image
Image
ik heb het al zo vaak gezegd en zal het blijven roepen tegen iedereen die het maar horen wil: Gouden Dans heeft mijn leven gered. Ik zat thuis, kwam de deur niet meer uit en liep met een stok. Mijn welbevinden, zoals jullie dat zo grappig noemen, was nog maar weinig waard.
Rudy

Bekijk de foto's van de repetities (klik op deze foto)

Image
Image
Image

Bekijk de foto's van de voorstelling (klik op deze foto)

Het dansen heeft mij weer energie gegeven. Iets om naar uit te kijken. Mensen ontmoeten. Weer in het leven stappen, na een periode van ziek zijn. En allerlei tegenslagen. En het eind was een feest.
Tirtsa

Contact

Gouden Dans ook in uw theater of gemeente?

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief
U ontvangt dan van ons regelmatig een nieuwsbrief. Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn en wat we gaan doen. U maakt kennis met deelnemers, met mensen achter de schermen zoals makers, docenten en collega's van de schouwburgen.