Kom dans met mij de Danzón, Theater Twee Hondjes, Hellevoetsluis

Samen met vrouwen die elkaar niet kenden een voorstelling maken is heel bijzonder.
De humor, de herkenning van fysieke en mentale “blokkades”, maar ook gewoon gezelligheid en leren van elkaar zijn allemaal aspecten die we tegen komen.

Pia

Kom dans met mij de Danzón,
Theater Twee Hondjes, Hellevoetsluis

Première 10 oktober 2021

met danssalon, choreografie Mirjam Visser

Een danstheatervoorstelling, geïnspireerd op de cultuur van de Cubaanse danzon. Mirjam Visser vertaalde de verhalen van de deelnemende dansers in een fraaie choreografie met vloeiende danspatronen. Deze unieke voorstelling werd gedanst door ruim 11 dansers uit Hellevoetsluis die 7 weken lang intensief hebben gerepeteerd. Op 10 oktober was in Theater Twee Hondjes de voorstelling met aansluitend een danssalon.
Klik op de folder hieronder voor een grootte weergave
Image
Samen naar een voorstelling werken is heel apart en ook wel spannend maar dat maakt het wel leuk. Je moet ook echt samenwerken. Ik denk dat het mooi wordt, maar sommige onderdelen vind ik moeilijk omdat je veel van jezelf moet laten zien en dan moet je een grens over.
Janny
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Bekijk de Beeldimpressie video van Kom dans met mij de Danzón

De lessen van de afgelopen weken hebben mij erg verrast! Niet verwacht dat er op zo’n professionele, respectvolle energieke en vrolijke manier naar een voorstelling toe gewerkt zou worden.
Pia
Soms vind ik dat moeilijk, om alles op te slaan in een korte tijd. Maar nu met elkaar en een ieder zijn mening geeft vind ik de sfeer fijn, en geef mij dat veel voldoening om met een groep mensen aan een voorstelling te werken.
Elly

Bekijk de foto's (klik op de foto)

Image
Image
Image

Contact

Gouden Dans ook in uw theater of gemeente?

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief
U ontvangt dan van ons regelmatig een nieuwsbrief. Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn en wat we gaan doen. U maakt kennis met deelnemers, met mensen achter de schermen zoals makers, docenten en collega's van de schouwburgen.