Kom dans met mij de Danzón, Theater Orpheus, Apeldoorn

Ik zag het in de krant en ik wist het onmiddellijk. Dit is het, dit is precies wat ik wil. Na 40 jaar werken en het zwaarste van mijn burn out achter de rug van veel staren naar de bomen buiten, voelde ik dat dit zou kunnen. Ik kan nog heel veel niet, heb nog steeds zware dagen. Maar bij Juliette, bij de dansgroep ben ik blij. Ik lach weer en heb plezier. Het voelt alsof ik weer kind ben en buiten mag spelen. Urenlang buiten spelen met slagbal, verstoppertje, elastieken en knikkeren. Samen spelen, samen lachen, samen ergens naar toewerken. En ik kan een beetje schuilen in de groep. En we praten met elkaar wat te doen als dit gaat stoppen. Een beetje bang voor een zwart gat. Het liefst blijven we bij Juliette. Maar dat kan natuurlijk niet. Maar ik heb nu dansvriendinnen en we gaan samen naar Salsa, Zumba of volksdansen. Een begin van een nieuw leven en deze danslessen waren goud.
Baukje

Kom dans met mij de Danzón,
Theater Orpheus, Apeldoorn

Première 19 januari 2020

met danssalon, choreografie Juliette van Ingen

Klik op de folder hieronder voor een grootte weergave
Image
Het hele leven, is nu veranderd, er komt meer vrolijkheid om de hoek kijken, je werkt naar iets toe en dat geeft voldoening! Het maakt je leven prettiger, niet meer zo alleen ben je dan! Ja het voegt zeker iets toe! Andere mensen leren kennen! Niet alleen je familie, maar meer je eigen leven, leven, tenslotte vliegen de jaren voorbij!
Ria
Image
Yes, ik ben zo vet tevreden. Je gaf me meer aandacht dan ik zelf vond dat ik verdiende. Het meest onder de indruk door alle lessen heen ben ik van jouw aandacht voor ieder individu in een voorstelling met 40 mensen. Een totaal niet voorzien effect: jij hebt laten zien wat speelse aandacht gecombineerd met deskundigheid doet voor de zeer onderschatte ouderen!
Lies
Image
Image
Image
Image
Image
Ik heb meer sociale contacten opgedaan. De tweede keer dat ik binnenkwam werd ik al met mijn naam verwelkomd. Het geeft je het gevoel dat je weer ergens bijhoort. Dat gevoel was ik kwijt na mijn pensioen en dit heeft uiteraard invloed op mijn stemming.
Helma
Samen een voorstelling neerzetten geeft iedereen een boost: we kunnen samen wat en dat is een fantastisch gevoel.
Joke

Bekijk de foto's van de voorstelling (klik op de foto)

Contact

Gouden Dans ook in uw theater of gemeente?

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief
U ontvangt dan van ons regelmatig een nieuwsbrief. Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn en wat we gaan doen. U maakt kennis met deelnemers, met mensen achter de schermen zoals makers, docenten en collega's van de schouwburgen.