Kom dans met mij de Danzón, Theater Geert Teis, Stadskanaal

Mijn verwachting was dat we simpel een aantal dansen zouden aanleren, maar het is veel meer dan dat. Het is een beleving van de muziek en het geeft veel meer diepgang. En dat merk je ook aan het contact met elkaar.
Marianne

Kom dans met mij de Danzón,
Theater Geert Teis

Première 26 mei 2019

met danssalon, choreografie Ireen Kurvers

Ruim 20 gouden dansers uit Stadskanaal en omstreken hebben vier maanden in Theater Geert Teis gewerkt en gerepeteerd onder leiding van choreograaf Ireen Kurvers. De persoonlijke ervaringen en verhalen van de deelnemers zijn vertaald in een aansprekend theatraal stuk met fraaie danspatronen op prachtige muziek.

Klik op de folder hieronder voor een grootte weergave
ImageImage

we hadden een rijk huwelijk
maar langzaam dreef je weg
verdwaalde in je gedachten
wie is toch die man, vroeg je
het sneed door mijn ziel

bloemen, vogels en lammetjes in de wei
de lente is er weer

terug naar je wortels hier in Stadskanaal
het gaf hoop
maar het hielp niet meer
tot twee keer toe kwam je bij me terug
toen stierf je in mijn armen

bloemen, vogels en lammetjes in de wei
de lente is er weer

Elke week trof ik je bij het bridgen
het klikte zo wonderwel
warm en zonder woorden
was je een vriend
en werd je mijn vriendin

bloemen, vogels en lammetjes in de wei
de lente is er weer

Bij de juwelier lag de ring
zilver met een gouden rand
Nu, in de herfst van ons leven
voelt dat als een nieuwe lente

deelnemer
Image
Image
Image

Ik vind het een geweldig project. Voor mij wel een beetje ingewikkeld omdat ik dus de helft van de lessen gemist heb, waaronder de kennismaking.
Het is een heel gezellige groep, waardoor ik me wel direct thuis voel.

Maria

Bekijk de foto's van de voorstelling (klik op de foto)

Contact

Gouden Dans ook in uw theater of gemeente?

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief
U ontvangt dan van ons regelmatig een nieuwsbrief. Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn en wat we gaan doen. U maakt kennis met deelnemers, met mensen achter de schermen zoals makers, docenten en collega's van de schouwburgen.