Kom dans met mij de Danzón, Theater De Bussel, Oosterhout

Ik vind het project “De Gouden Dans” een geweldig initiatief!, vooral ook door het feit dat het zich over een langere periode uitstrekte. Het heeft, mij althans, uit de koker van betrekkelijke eenzaamheid gehaald. Het heeft mij nieuwe sociale contacten opgeleverd. Hoewel mijn fysieke conditie gezien mijn leeftijd (84 jaar) bepaald niet slecht te noemen is (2x per week fitness), was deze andere vorm van bewegen met steeds wisselende opdrachten een weldadige mentale aanvulling / inspanning / afwisseling. De sfeer was los, gezellig en ontspannen. Het relativeert ook, als je ziet, dat ook anderen regelmatig bij de dansbewegingen in de “fout” gaan.
Ik ben blij dat ik eraan deelgenomen heb. Het smaakt naar meer. Misschien ook iets met toneelspel en / of zingen.
De 2 begeleiders verdienen alle lof. Ze waren kundig, spontaan, niet belerend en... geduldig.

Aad

Kom dans met mij de Danzón,
Theater De Bussel, Oosterhout

Première 25 januari 2020

met danssalon, choreografie Karin Lucassen en Mirjam Visser

Ruim 4 maanden lang werken onder leiding van Karin Lucassen en Mirjam Visser aan een heuse dansvoorstelling, geïnspireerd op de Cubaanse Danzón, een heerlijke ritmische dans op aansprekende Zuid Amerikaanse muziek.
Klik op de folder hieronder voor een grootte weergave
Image
Meer bewegen, meer naar buiten, meer plezier maken, meer mensen zien; voor mij kwam Gouden Dans echt op het juiste moment!
Hannie
Image
Image
Image
Image
Image
Ik voel me op mijn plek in de groep. We zijn allemaal verschillend, maar ieder heeft zijn eigen inbreng. De sfeer is prima. We hebben veel lol met elkaar en lachen wat af. Maar er wordt ook goed geoefend en iedereen is gemotiveerd.
Annette

Bekijk de foto's van de repetities (klik op de foto)

Bekijk de foto's van de voorstelling (klik op de foto)

Het heeft me tot nu toe geholpen om weer met andere mensen in contact te komen, m'n huis uit te gaan en me gezien te voelen.
Loes

Contact

Gouden Dans ook in uw theater of gemeente?

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief
U ontvangt dan van ons regelmatig een nieuwsbrief. Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn en wat we gaan doen. U maakt kennis met deelnemers, met mensen achter de schermen zoals makers, docenten en collega's van de schouwburgen.