Kom dans met mij de Danzón, Theater Aan de Slinger, Houten

Als je mensen zo kunt motiveren als deze twee choreografen/docenten, dan kan dat alleen maar voor herhaling vatbaar zijn. De groep heeft genoten en keihard gewerkt en nooit verwacht van zichzelf dat ze zoveel konden bijdragen aan beweging en inspiratie. Daardoor werd het écht Gouden Dans. De lessen waren goed opgebouwd en niemand hoefde zich te forceren. Mensen vulden elkaar aan. Ook de zelfwerkzaamheid was bijzonder: kleding zoeken op markt, ruilen met elkaar en kijken of iedereen er wel goed genoeg uit zag. Uiteindelijk had iedereen een fraai en passend kostuum aan. De optredens waren een feest voor de groep maar ook het publiek genoot en danste mee.
Maria

Kom dans met mij de Danzón, Theater aan de Slinger, Houten

Première 28 januari 2018

met danssalon, choreografie Ireen Kurvers

Klik op de folder hieronder voor een grootte weergave
Image
Image
Image
Image
Image

Bekijk de trailer van Kom dans met mij de Danzon in Theater Aan de Slinger in Houten

Leeftijd is een getal! Die korte voorstelling met aansluitend een danssalon is een prachtige vorm. Het is een fantastische ervaring. Aarzel niet, doe mee als ze bij je in de buurt zijn!
Lydia

Het samenwerken om een voorstelling te maken, was voor mij eerst een huivering. Omdat het onbekend is wat er van je verwacht wordt. Nu zijn we bezig om de voorstelling voor te bereiden. Dat maakt het alleen maar leuker, vooral het 'onverwachte' wat dan gebeurt tijdens de dans is leuk. De deelnemers durven ook.

Wanda

Bekijk opname van Kom dans met mij de Danzon door Omroep Houten

Bekijk de foto's van de voorstelling (klik op deze foto)

Kom dans met mij de danzon heeft me uit mijn isolement verlost. Klinkt dramatisch, maar zo was het eigenlijk wel. Volgens mijn man: je zelfvertrouwen is terug, je leeft weer, heerlijk!
Janine
Image
Image
Image
Image
Image

Contact

Gouden Dans ook in uw theater of gemeente?

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief
U ontvangt dan van ons regelmatig een nieuwsbrief. Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn en wat we gaan doen. U maakt kennis met deelnemers, met mensen achter de schermen zoals makers, docenten en collega's van de schouwburgen.