Kom dans met mij de Danzón, Theater Aan de Schie, Schiedam

Als "niet danser" een leuke ervaring. Zowel in de groep als persoonlijk. De steun van een enthousiaste docente is hierbij onmisbaar en de positieve uitstraling werkt aanstekelijk. Het duurt even maar inmiddels zijn we zover gevorderd dat een uitvoering op het toneel haalbaar lijkt voor ons, goedwillende amateurs.
Jos

Kom dans met mij de Danzón,
Theater Aan de Schie, Schiedam

Première 16 december 2021

met danssalon, choreografie Ireen Kurvers

Lieve Ireen,

Dank, dank, dank voor de mooie ervaring die ik door en met jou mocht meemaken.
Vanaf het begin had ik er zin in om met dit “project” mee te doen.
Ik ben 77 maar ontdek nog graag nieuwe dingen en een beetje spanning en sensatie mag er ook nog best bij zijn.
Volgens professor Erik Scherder is dit ook de manier om gezond oud te worden. Door, ook op latere leeftijd, nieuwe dingen te leren maak je extra verbindingen tussen de hersencellen.

Ik had kort tevoren tegen Anke gezegd dat ik wel zin had om samen op dansles te gaan. En toen dit langs kwam hebben we ons gelijk opgegeven.

De lessen waren elke week een feest en door jouw aanstekelijk enthousiasme sleepte je iedereen mee. Plus, heel belangrijk, jouw persoonlijke belangstelling voor iedereen. Het was gezellig en aan het eind van de les was er ook het gevoel dat we veel gedaan hadden.
De warming up de afwisseling van de dansen, een korte pauze, en de cooling down voelden goed.

En dan vorige week woensdag en donderdag.
De spanning nam toe, een optreden met alles erop en er aan.
Ik had erge last van de boostervaccinatie maar wilde het optreden voor geen goud missen. Met heel veel paracetamol heb ik het allemaal mee kunnen maken gelukkig. Op advies van Liesbeth en jou heb ik voor de voorstelling het knopje kunnen vinden.

“We hebben er hard voor gewerkt, je kan niet meer dan je best doen, en het is wat het is.” En bovenal geniet er van.
Dat heeft bij mij gewerkt want ik heb er heel erg van genoten. Met als resultaat, moe maar voldaan.
Na afloop nog wat mensen gesproken en die vonden het heel mooi, was nog een extra opsteker.
Even rustig aan is prima, voor mij even nodig, maar ik mis het nu al.

Ik hoop dat je nog heeeeel veeeeel mensen kan en wilt inspireren.
Dank voor alles, lieve groeten en fijne feestdagen.
Dick

Klik op de folder hieronder voor een grootte weergave
Image
Image

Bekijk de video van Kom dans met mij de Danzón in

Ik kan welgemeend zeggen dat ik, na vroeger heel veel vormen van dans, ballet heb gedaan, dit voor mij weer mij een ultiem gevoel van herbeleving is. Ik straal als ik thuis kom volgens mijn dochter. Bij inschrijving wist ik niet wat of hoe maar oooh wat is dit leuk en hoe goed is het om hiermee door te kunnen gaan. De muziek, de beleving met iedereen om je heen, wat is dit goed voor je welbevinden en om je lijf weer te voelen... Zo blij dat ik eraan mee kan doen en hoop van harte dat dit nog verder door kan gaan!
Joyce
Image
Image
Image
Ik vind het inspirerend en het werken naar een voorstelling is leuk en motiverend. Ik heb chronisch vermoeidheidssyndroom, maar het lukt me om tijdens de oefenmiddagen me daar overheen te zetten. Het geeft me een gevoel van ‘dit kan ik en dit wil ik’, en ik heb er de vermoeidheid achteraf graag voor over.
Betty

Bekijk de registratie video van Kom dans met mij de Danzón in Hellevoetsluis

Image
Image
Image

Bekijk de foto's (klik op deze foto)

Iedere week kijk ik er naar uit om weer te dansen met Ireen en alle lieve dames en heren. Zelfs mijn kinderen zijn blij dat ik nu iets heb wat ik heel erg leuk vind. Mij hebben jullie een weer jong gemaakt.
Riet

Contact

Gouden Dans ook in uw theater of gemeente?

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief
U ontvangt dan van ons regelmatig een nieuwsbrief. Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn en wat we gaan doen. U maakt kennis met deelnemers, met mensen achter de schermen zoals makers, docenten en collega's van de schouwburgen.