Kom dans met mij de Danzón, ’t Mozaïek, Wijchen

Het moeilijkste was eigenlijk om de beslissing te nemen om een mail te sturen en mij aan te melden voor de Gouden Dans. Maar het bleek een hele goeie zet! Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ruim anderhalf jaar geleden heb ik een hersenbloeding gehad. Het was moeilijk om mijn leven weer op de rit te krijgen. Maar door Gouden Dans op vrijdagochtend en de lunch erna met z'n allen heb ik zo'n kick gekregen, dat ik er dagen plezier van heb! We hebben een hechte groep en iedereen mankeert wel wat. Maar dat is helemaal geen probleem. We doen allemaal ons best en dat is genoeg.
Tonnie

Kom dans met mij de Danzón,
Theater 't Mozaïek, Wijchen

Première 5 mei 2019

met danssalon, choreografie Karin Lucassen

Ruim 30 wijze Wijchenaren hebben vier maanden gewerkt en gerepeteerd onder leiding van Karin Lucassen. De verhalen van de deelnemers zijn in één verhaal gevat en Karin heeft dat vertaald in een aansprekend theatraal stuk en fraaie danspatronen.
Klik op de folder hieronder voor een grootte weergave
Image
Image
Image
Image
Image
Het samen met Karin vormgeven aan de dans is een artistieke ervaring. Er zijn vele mogelijkheden en welke kies je dan. Het proces van proberen en weer loslaten hoort mijn inziens bij zo'n project als gouden dans, want het is afhankelijk van de inzet en fysieke mogelijkheden van de deelnemers.
Toos

Bekijk de foto's van de repetities (klik op de foto)

Bekijk de foto's van de voorstelling (klik op de foto)

Mijn petje af voor Karin. Met veel geduld en op het goede moment met wat strakkere hand leert ze ons steeds beter te worden. Zo te zien, hebben we er allemaal plezier in en gaan met respect met elkaar om. Het samen lunchen bevordert de onderlinge belangstelling voor elkaar.
Toos

Contact

Gouden Dans ook in uw theater of gemeente?

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief
U ontvangt dan van ons regelmatig een nieuwsbrief. Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn en wat we gaan doen. U maakt kennis met deelnemers, met mensen achter de schermen zoals makers, docenten en collega's van de schouwburgen.