Kom dans met mij, Alphen aan de Rijn

Image
Image
Image
Image

Kom dans met mij

Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
Image
We starten een nieuw project in Alphen aan den Rijn samen met Theater Castellum en mogelijk gemaakt door gemeente Alphen aan de Rijn. Project Licht Lucht en Lopen o.a. geïnspireerd op het werk van Albert Cuyp.

Wat gaan we doen?

Senioren dansen samen de Danzon! In vijftien dansrepetities maken twee groepen senioren onder leiding van choreograaf Tineke Veenhof een korte theatrale dansvoorstelling. Deelnemers vertellen hun eigen, unieke verhaal, verpakt in de cultuur van de Cubaanse dans.
De voorstelling, met aansluitend een DansSalon voor het publiek, wordt gepresenteerd op zondag 21 april 2024 om 14.30 uur.

We zijn op zoek naar u!

Wilt u (weer) eens op dansles? We nodigen u van harte uit mee te doen met ‘Kom dans met mij.’ U hoeft niet te kunnen dansen, want dat leert u van ons. Ook als u wat minder vast ter been bent, kunt u meedoen.
U kunt zich aanmelden bij Annelies de Jeu, e-mail: annelies@theatecastellum.nl

Vijf, zes, zeven èn stap, iedere week opnieuw...

Theater Castellum nodigt vanaf november veertig senioren uit om mee te doen en te repeteren voor een korte theatrale dansvoorstelling. De verhalen van de levens van de deelnemers vormen de basis van de voorstelling.
Benieuwd naar het resultaat? Kom naar de presentatie!
Het project is verspreid over Nederland al 25 keer eerder uitgerold.

De foto's zijn gemaakt van vorige projecten, o.a. in Meppel, Houten en Stadskanaal.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Contact

Gouden Dans ook in uw theater of gemeente?

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief
U ontvangt dan van ons regelmatig een nieuwsbrief. Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn en wat we gaan doen. U maakt kennis met deelnemers, met mensen achter de schermen zoals makers, docenten en collega's van de schouwburgen.