Voor mij, dé einzelganger, 'n oud dametje en omaatje, was dansen en bewegen, het uitleven op muziek, in ritme en in passie fantastisch. Het project was één groot avontuur. Ja heus. Het was een soort van hoogst individuele ultieme vrijdheids-ervaring. Vrij, los!
Lucia
Klik op de folder hieronder voor een grootte weergave

Kom dans met mij de Danzón,
Theater aan de Slinger, Houten

Première 28 januari 2018

met danssalon, choreografie Ireen Kurvers

Een danstheatervoorstelling, geschreven op het lijf van Waalwijk uitgevoerd door zestig senioren

Rhythm & Shoes vertelt het verhaal van Waalwijk in beweging, muziek en beeld. De dynamische schoenenstad waarin bijna iedereen een verhaal kan vertellen over leer, over stikken, over vorm, over productie of over de gevolgen van de industrie na de jaren '60. Dat is vertaald In een reeks fraaie dansen, waarin de dansers in ritmische, vloeiende patronen om elkaar heen draaien.
En natuurlijk heeft in dit spektakel de liefde een vrije rol. We lopen samen op met Flo, haar zoektocht, haar twijfels zet iedereen aan t denken.

Image
Image
Image
Image
Image

Bekijk de trailer van Kom dans met mij de Danzon in Theater Aan de Slinger in Houten

Leeftijd is een getal! Die korte voorstelling met aansluitend een danssalon is een prachtige vorm. Het is een fantastische ervaring. Aarzel niet, doe mee als ze bij je in de buurt zijn!
Lydia
Image
Image
Image
Het samenwerken om een voorstelling te maken, was voor mij eerst een huivering. Omdat het onbekend is wat er van je verwacht wordt. Nu zijn we bezig om de voorstelling voor te bereiden. Dat maakt het alleen maar leuker, vooral het 'onverwachte' wat dan gebeurt tijdens de dans is leuk.
Wanda

Bekijk opname van Kom dans met mij de Danzon door Omroep Houten

Image
Image
Image

Bekijk de foto's van de voorstelling (klik op deze foto)

Kom dans met mij de danzon heeft me uit mijn isolement verlost. Klinkt dramatisch, maar zo was het eigenlijk wel.
Volgens mijn man: je zelfvertrouwen is terug, je leeft weer, heerlijk!

Janine

Contact

Gouden Dans ook in uw theater of gemeente?

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief
U ontvangt dan van ons regelmatig een nieuwsbrief. Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn en wat we gaan doen. U maakt kennis met deelnemers, met mensen achter de schermen zoals makers, docenten en collega's van de schouwburgen.