Samenwerking groeit in Houten

Image

Samenwerking groeit in Houten

In Houten in Theater Aan de Slinger hebben we in 2018 onze eerste Gouden Dans voorstelling, Kom dans met mij de Danzón gepresenteerd.

Het succes en plezier van het eerste project heeft geleid tot een nieuw initiatief. Een samenwerkingsproject dit keer tussen Theater Aan de Slinger, van Houten & Co (welzijnsorganisatie) en Gouden Dans, gefinancierd oor de Gemeente Houten en het Fonds Cultuurparticipatie. Sinds september 2019 werken we in Aan de Slinger aan de nieuwe productie: De Vlinder. Veel van de eerste Gouden Dansers doen opnieuw mee. Maar daarnaast ook een grote groep nieuwe mensen, 90 maar liefst in totaal (dansers, zangers  én decor- en kostuumontwerpers en fotografen die samen voor het toneelbeeld zorgen. De samenwerking met elkaar heeft een aantal deelnemers in Houten geïnspireerd tot prachtige nieuwe initiatieven: powerhouten.nl en krachtigplushouten.nl

Contact

Gouden Dans ook in uw theater of gemeente?

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief
U ontvangt dan van ons regelmatig een nieuwsbrief. Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn en wat we gaan doen. U maakt kennis met deelnemers, met mensen achter de schermen zoals makers, docenten en collega's van de schouwburgen.