Gouden Dans Verhalen Boek

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Gouden Dans verhalen

Welkom in ons eerste Gouden Verhalen boek. Dit boek stond niet met grote letters op de planning, maar Covid-19 en de gevolgen van de maatregelen zorgden voor de inspiratie. We hebben een boek gemaakt waar je in kan lezen, kijken, luisteren, denken, puzzelen én dansen. De lege straten van het voorjaar deden herinneringen aan het klassieke doe-boek van vroeger herleven. Dat hebben we gecombineerd met moderne techniek en zo ontstond het na-zomer-doe-boek 2.0.
Ben erin gedoken zonder enige verwachtingen, wel om nieuwe mensen te leren kennen, want ik ben vorig jaar weduwe geworden en het valt me soms zwaar. Het is voor mij een project dat helpt bij het verwerken van mijn rouwproces. Het levert nieuwe vriendschappen op. Het project is in een woord geweldig en ik geniet er zo van.
Toos

Videoverslag door Omroep Houten.

Gouden Dans verhalen bestellen?

Doormiddel van onderstaand bestelformulier kunt u het Gouden Dans Verhalen boek bestellen. Maak hiervoor het juiste bedrag over op de volgende rekening: IBAN NL02 INGB 0008 1052 07 ten gunste van Stichting De Dansbeweging onder vermelding van uw eigen e-mailadres.

    Contact

    Gouden Dans ook in uw theater of gemeente?

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief
    U ontvangt dan van ons regelmatig een nieuwsbrief. Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn en wat we gaan doen. U maakt kennis met deelnemers, met mensen achter de schermen zoals makers, docenten en collega's van de schouwburgen.