Bijlmer Parktheater neemt Gouden Dans project over

Image

Bijlmer Parktheater neemt Gouden Dans project over

In Amsterdam-Zuidoost heeft het Bijlmer Parktheater ons Gouden Dans project overgenomen.

In Amsterdam zuidoost heeft het Bijlmer Parktheater ons Gouden Dans project overgenomen. Gouden Dans heeft daar de afgelopen jaren ('18 en '19) twee voorstellingen gemaakt onder leiding van Tineke Veenhof.

Het initiatief gaat nu verder onder een nieuwe naam het Golden Talent Lab, de tegenhanger van het Junior Talent Lab dat al een aantal jaren actief is.

Het Bijlmer Parktheater werkt hiervoor samen met We Are On The Move een ontwikkelingsorganisaties o.l.v. van Enver Liesdek. Ieder jaar, op het In The Picture festival dat in maart gehouden wordt presenteren de verschillende Lab's hun voorstellingen. De eerst volgende is waarschijnlijk maart 2021.

Onze Gouden Dansers werken nu o.l.v. Sharon Addicho van We Are On The Move aan een nieuwe voorstelling als de Golden Dancers.

Contact

Gouden Dans ook in uw theater of gemeente?

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief
U ontvangt dan van ons regelmatig een nieuwsbrief. Daarin vertellen we waar we mee bezig zijn en wat we gaan doen. U maakt kennis met deelnemers, met mensen achter de schermen zoals makers, docenten en collega's van de schouwburgen.